Notes : Daniel Ridings


November 26, 2008

2008 PAW 46

Filed under: Fomapan 400,Leica M2,PAW 2008,Photography — at 9:51 pm

Järnvägstationer, väntan, betraktar folk som går förbi, stannar för att studera bildskärmar, hoppas duvorna inte träffar uppifrån.

Det är oftast mörkt när jag tar mig till och från arbetet. Den här veckan träffade jag Rebecca mitt på dagen och försökte fånga människor i en liten stråle som hittade in i hallen.

Köpenhamn 1

Köpenhamn 2

Rebecca

Det finns mer i skokartongen.

Bilderna togs med en Leica M2 och standardobjektiv (50 Summicron). På sistone har jag framkallat film, Fomapan 400 i detta fall, i D76 utan utspädning. Jag har alltid hört att kornstrukturen blir grötaktig, men det är inget jag märker. Jag har en känsla av att jag föredrar tonskalan, kan vara inbillning.

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

Leave a comment

Valid XHTML 1.0 Valid CSS 2